Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Vessanpöntöt alkavat näyttää mainoksia

Torstain vastaisesta yöstä alkaen kaikki vessanpöntöt näyttävät asioinnin lopuksi vesilukkonsa veden pinnalla mainoksia. Mainos saattaa näkyä myös pöntölle tullessa, mutta poistuu näkyvistä heti, kun asiakas alkaa tehdä tarpeitaan pyttyyn.

Keväällä viidenkymmenen wc:n kokeilukampanjan yhteydessä tehdyn kuluttajatutkimuksen mukaan asiakkaat huomasivat tällaisen mainonnan vessanpöntöllä hyvin ja kolme neljästä suhtautui siihen positiivisesti tai neutraalisti.

“Haastatellut kokivat, että viemäriverkkoyhteyden kautta toteutettu mainonta ei häiritse tai hidasta asiointia,” kertoo järjestelmän kehittäneen Cheatingu Consultingin kehitysjohtaja Tuomo Pikkula.

Mainoskampanjaa aiotaan jatkaa näillä näkymin tämän vuosituhannen ajan.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.