Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Juha Sipilä: hallitus kaatuu, jos edustajat alkavat ajatella itse

Mikäli useammat hallituspuolueiden kansanedustajat noudattavat Elina Lepomäen (kok.) esimerkkiä aivojen käytöstä, he vaarantavat koko hallituksen tulevaisuuden.

pääministeri Juha Sipilä seisoo kadulla vinossa noin 45 asteen kulmassa
Juha Sipilä, hänen johtamansa hallitus, soteratkaisu, maakuntamalli ja valinnanvapauslakiehdotus olivat lehtemme painoon mennessä saamiemme tietojen mukaan erinomaisesti pystyssä.

Lepomäki häiritsi hallituspuolueita varhain keskiviikkoiltapäivänä, kun hän kertoi mielipiteensä soteuudistuksesta, valinnanvapausmallista ja maakunnista. Hänen mukaansa uudistus ei tuota säästöjä, ei paranna asiakkaiden palvelua eikä hoidon saatavuutta.

Jotta suuri yleisö osaisi suhtautua Lepomäen näkemykseen mahdollisimman oikein, hallituspuoluetoverit ja heitä referoivat viestimet ovat kuvailleet sitä mm. termeillä irtiotto, sotetemppu, sotekarkuruus, kapinallisuus, kapinan lietsonta ja ääneen pohdinta.

“Politiikassa on tähän asti ollut tapana, että vaikka edustaja olisikin eri mieltä oman puolueensa kanssa, hän ei missään tapauksessa paljasta asiaa puolueensa väelle tai äänestäjilleen”, Uutissirkuksen politiikka- ja eduskunnassapysyttelyasiantuntija Uolevi Ahonen sanoo.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) korostaa, että eduskunnan tulevissa äänestyksissä jokaisen hallituspuolueen eduskuntaryhmä pitää huolen siitä, että kukaan niiden jäsenistä ei missään tapauksessa ajattelisi omilla aivoillaan.

Soteratkaisu on Sipilän mukaan erinomainen.

“Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta”, Sipilä kiteyttää.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Suomenmaa 1.3.2018: Sipilä: Hallitus kaatuisi soten mukana, joten eduskuntaryhmissä täytyy tehdä varmistustyötäTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.