Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Vanhasen talossa vain huonoa puutavaraa

Pääministeri Matti Vanhanen on käyttänyt talossaan vain halpaa huonolaatuista puutavaraa, käy ilmi puolueettoman iltapäivälehden väitteistä, jotka olemme copypastanneet juttuumme.

Asiantuntijoiden mukaan Vanhasen talon joissakin huoneissa ei ole puutavaraa ensinkään.
Asiantuntijoiden mukaan Vanhasen talon joissakin huoneissa ei ole puutavaraa ensinkään.

Vanhanen esitteli talonsa TM Rakennusmaailman palkkaamille tarkastajille, jotta saisi sen viimeinkin myydyksi. Ostajat ovat viime aikoina vältelleet taloon tutustumista, koska Yle on ohjelmassaan epäillyt, että se olisi korkealaatuinen.

Pääministerin talosta ei puolueettoman iltapäivälehden mukaan löytynyt Ylen mainitsemaa korkealaatuista erikoishöylättyä puutavaraa tai puuta juuri minkään vertaa ylipäätään.

Vanhasen talo sijaitsee hankalasti saavutettavalla paikalla lähes asumattomalla seudulla Nurmijärven Lepsämässä.

TM Rakennusmaailma on erittäin tyytyväinen tarkastukseen, koska se saa parin rakennusmestarin muutaman tunnin työpalkkioilla maksimaalisen mediahuomion brändilleen ja samalla kasvatetuksi irtonumeromyyntiään.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.