Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Elokuva-alalla työskentelevät miehet haluavat perustaa vakoilukoulun

Miehet tarvitsevat 130 uutta työntekijää kuuntelemaan baarikeskusteluja ja lähettelemään niitä koskevia kirjeitä.

mies seisoo nostolavalla ja ottaa valokuvaa
Arkistokuvamme baarikeskustelua tarkkaileva mies ei liity tapaukseen.

Alalla tapahtuneita naisten ahdistelukokemuksia koskevat baaripuheet voivat jatkuessaan lisätä huomattavasti miesten toimintamenoja.

Jos miesten asianajajat alkavat lähettää kaikille näiden nimet mahdollisesti mainitseville henkilökohtaisen kirjeen, miehet tarvitsevat 166 henkilötyövuotta ja noin 24 miljoonaa euroa lisää vuosittain. Summa on huomattava, sillä esimerkiksi Suomen elokuvasäätiön jaettavissa olevat tukivarat ovat vain noin 25 miljoonaa euroa vuodessa.

”Baaritiedustelu tarkoittaisi erikoiskoulutettua henkilöstöä, tiedonhankinnan ja henkilöstön suojaamisrakenteita ja -prosesseja, tarpeen mukaan ympärivuorokautista operatiivista vasteaikaa sekä kansainvälisiä yhteistyörakenteita”, Uutissirkuksen asianajo- ja lakituvallauhkailuasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

”Osa taktisesta koulutuksesta olisi hankittava sellaisilta kansainvälisiltä yhteistyötahoilta, joilla on pitkäaikainen kokemus baarissa istumisesta.”

Baarikeskustelujen tiedusteluun tarvittavista resursseista saatiin esimakua äskettäin, kun seksuaalisesta ahdistelusta ystävilleen puhunut nainen sai tuntemattomana pysytelleen miehen asianajajalta kirjeen, jonka mukaan baarissa esitettävien väitteiden todenperäisyys pitäisi varmistaa ennen suun avaamista tai…

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan elokuva-alalla, eduskunnassa tai missään muuallakaan Suomessa ei ole milloinkaan esiintynyt seksuaalista ahdistelua eikä varsinkaan siihen liittyvää vallankäyttöä.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 12.12.2017: Suojelupoliisi haluaa perustaa vakoilukoulun – Supo ja Puolustusvoimat tarvitsevat 130 uutta työntekijää tiedustelulakeja toteuttamaan
HS 12.12.2017: Asianajajaliitto pitää ”paimenkirjeiden” lähettelyä pelkän baarikeskustelunkin pohjalta hyväksyttävänä – ”Asianajajan velvollisuus numero yksi on lojaalius asiakasta kohtaan”
HS 11.12.2017: Ahdistelijoista puhuneet naiset ovat saaneet vaientamiskirjeitä – Rikosoikeuden professori: ”Tuollaiset kirjeethän ovat puolittain uhkauksiakin”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.