Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Matti Vanhanen erosi

Matti Vanhanen kertoi erostaan tiedotustilaisuudessa.
Matti Vanhanen kertoi erostaan tiedotustilaisuudessa.

Pääministeri Matti Vanhanen on eronnut. Viime aikoina epäselvistä muistikuvista kärsinyt Vanhanen sanoi tiedotustilaisuudessa, että aihe mietitytti ja painoi häntä parin kuukauden ajan.

Vanhanen ei usko, että eroprosessilla olisi poliittisia seurauksia. Hän ei ole esimerkiksi ajatellut asiaa mahdollisen presidenttiehdokkuuden kannalta.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Vanhasen ero ajoittuu toukokuuhun 2005, jolloin hänen tuolloinen vaimonsa Merja Vanhanen muutti pysyvästi erilleen miehestään.

Neljä ja puoli vuotta sitten pitämässään tiedostustilaisuudessa Matti Vanhanen ei halunnut puuttua eron syihin. Hänen mukaansa kyse oli yksityisyyteen ja kahden ihmisen väliseen suhteeseen liittyvistä kysymyksistä.

STT:n kautta lähettämässään tiedotteessa Merja Vanhanen totesi muuttavansa omaan asuntoonsa Nurmijärven Klaukkalaan. Pääministeriparin lapset pysyivät tuolloin kirjoilla perheen kodissa Lepsämän Katajamäessä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.