Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Kuva kännykättömästä miesautoilijasta osoittautui väärinkäsitykseksi

Somessa levinnyt kuva miehestä, joka ohjaa autoaan ilman että hänellä olisi kännykkä korvallaan on osoittautumassa väärinkäsitykseksi.

auto etenee valtatiellä automaattinen liikennevalvonta -kyltin ohi
Myös tien varrella ollut lintubongari onnistui vangitsemaan otokseensa tilanteen, jossa perheenisä ohjasi autoaan usean sekunnin ajan täysin ilman korvalle kohotettua kännykkää.

Kuvan on ottanut kuljettajan vieressä istunut perheen äiti hieman sen jälkeen, kun auton etupenkkiläisten sieraimiin oli alkanut leijua rikkivetyä muistuttavaa kaasunhajua ajoneuvon takaosasta, jossa perheen nuorempi väki matkusti kuulokkeet korvilla silmät kiinni.

Kuljettana toiminut perheen isä oli turvallisuussyistä joutunut laskemaan puhelimensa istuimelle ja tukkimaan vasemman käden sormillaan nenänsä, jolloin vieressä istunut vaimo oli näpännyt kuvan tapahtumasta. Harvinaislaatuisessa otoksessa ei siis ole lainkaan kännykkää, vaikka miehen vasen käsi on lähellä kasvoja ja hän pitää suutaan tiukasti mutrussa.

“Kuvan lähettämisen tarkoitus oli saada jonkin asteen kontaktia takapenkin nuorisoon, mutta erehdyksessä se menikin laajempaan jakeluun kaikille kontakteille sekä Whatsapissa että Facebookissa ja Instragramissa”, äiti kertoo.

Äidin mukaan perheen isä on viimeksi ohjannut autoa ilman kännykkää noin vuonna 1998, jolloin hän hankki ensimmäisen matkapuhelimensa.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.