Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Pariskunta jonotti vailla toivetta ilmaisesta ämpäristä

Suomalaisen pariskunnan epäillään seisoneen jonossa useita kymmeniä minuutteja, vaikka se tiesi jäävänsä ilman maksutonta ämpäriä.

ihmiset jonottavat presidentinlinnaan Helsingin Mariankadulla
Mariankadun puoleiselta ovelta alkanut jono jatkui pitkälle Aleksanterinkadulle, vaikka linnareissun päätteeksi ei ollutkaan saatavilla ämpäreitä.

Helsingin keskustassa on sattunut keskiviikosta alkaen useita vastaavia tapauksia, kun ihmiset ovat ryhtyneet jonottamaan presidentinlinnan esittelykierrokselle. Presidentin kansliasta ei osattu varhain iltapäivällä kertoa, miksi esittelyn päätteeksi ei ollut saatavilla ämpäreitä.

“Ainakin 1917 ensimmäistä jonottajaa olisivat ämpärinsä ansainneet ja kyllä ei olisi se ollut ollenkaan huono tapa maan isälle vähän brändätä virkaansa nyt kun presidentinvaalitkin ovat jo Mariankadun puoleisella ovella”, Uutissirkuksen demokratia- ja vaalimainosasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

Viimeisten parinkymmenen vuoden aikana keskituloiset suomalaiset ovat asettuneet jonoon ilman ämpärijakelua ainoastaan merkitäkseen Saunalahden osakkeita. Jonottajista on tehty havaintoja myös Tapiolan kirkon ovella, kun laulaja Kari Tapio siunattiin haudan lepoon vuonna 2010.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 12.4.2017: Luvassa taas korttelien mittaiset jonot: Presidentinlinna avaa ovensa toukokuussa
Savon Sanomat 23.10.2014: Ilmaiset ämpärit ruuhkauttivat Tokmannin
TS 22.12.2010: Sadat saattoivat Kari Tapiota viimeiselle matkalle

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.