Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Electrolux-yhtiö on ryhtynyt kannattamaan sosialismia

Ruotsalainen kodinkonevalmistaja Electrolux kaipaa valtiota vauhdittamaan kodinkonemyyntiään.

Electroluxin konsernijohtaja Hans Stråberg toteaa, että energiatehokkaille kylmälaitteille pitäisi antaa verohelpotuksia. Dagens Industri -lehden Debatt-osaston kirjoituksessaan hän väläyttää myös vanhojen koneiden romutuspalkkiota.

Hollannissa ja Italiassa valtio on jo auttanut kodinkoneteollisuutta veronmaksajien rahoilla. Italiassa verohelpotukset ovat johtaneet kylmälaite- ja pesukonemyynnin kaksinkertaistumiseen.

Stråbergin laskelmien mukaan Euroopassa on yhteensä 188 miljoonaa yli kymmenen vuotta vanhaa jääkaappia, pakastinta ja tiski- tai astianpesukonetta.

Electroluxin konsernijohtaja ei ota kantaa, minne päin Afrikkaa käytöstä poistettavat eurooppalaiset kodinkoneet kipattaisiin.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.