Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Yle vaihtaa nimeään – uudeksi nimeksi Kepu

Ylelle uuden brändiratkaisun myyneen konsulttitoimiston mukaan nimi kuvastaa nykyistä paremmin kanavien sisältöä, koska se on johdettu sanoista keskustelu, elokuva, puhe ja urheilu.

Ylen Pasilan linkkitorni on vinossa metsän takana
Yleisradion suosio hallituksen keskuudessa voinee törröttää iloisesti suoraan ylöspäin, kunhan kaikki uudistukset on saatu valmiiksi.

Yle eli tuleva Kepu hakee samalla uusia toimittajia äskettäin poistuneiden tilalle. Normaalien pätevyysvaatimusten lisäksi hakijoilta ei edellytetä tietyn puolueen jäsenkirjaa, mutta heidän toivotaan olevan ajatusmaailmaltaan ”keskitien kulkijoita”, jotta turhilta vastakkainasetteluilta vältytään. Tehtävät täytetään heti, kun sopivaa työvoimaa vuokraava yritys on löytynyt.

“Vaihdokset ovat osa vahvuuttamme, sillä niiden avulla voimme saada toimittajakuntaamme enemmän uuden toimintalinjamme mukaisia toimittajia. Eräät poistuneet ovat tuoneet julki irtisanoutumisensa syyksi poliittisia näkökohtia ja sensuurisyytöksiä, nämä syytökset ovat täysin tuulesta temmattuja. Kuluneellakaan viikolla hallitukselta ei ole tullut meille yhtään toimintaa ohjaavaa viestiä”, tiedotusvastaava Sini Orvaslahti lukee juuri vastaanottamastaan sähköpostiviestistä.

”Suomen valtion taloudesta ja kaivostoiminnasta on tullut positiivisia uutisia ja haluamme edesauttaa positiivista kehitystä tuomalla ohjelmiimme yhteisymmärrystä negatiivisten syyttelyiden ja vikojen etsimisen sijaan. Pyrimme eroon uutisotsikoista, jotka haittaavat valtion poliittisen johdon pyyteetöntä toimintaa kansan parhaaksi tai jotain”, Orvaslahti toteaa juuri ennen kuin hänen määräaikainen työsuhteensa ehtii päättyä.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja, Länsi-Pasila

Aiheesta muissa aviiseissa:
Suunnilleen kerran tunnissa, Suomen Kuvalehdessä välillä vähän useamminkinTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.