Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Yksiöstä löytyi tyhjä vaatehylly

Helsinkiläisnaisen epäillään löytäneen asunnostaan käyttämätöntä säilytystilaa. Tapaus sattui kolme viikkoa sitten Punavuoressa 15,2 neliön yksiössä.

punatiilisen kerrostalon yksiössä on ikkuna
Säilytystila löytyi yllättäen joulun alla punavuorelaisesta asunnosta.

Nainen oli kertomansa mukaan suorittamassa joulusiivousta kun hän huomasi, että parvisängyn tikkaiden alla oli tyhjä vaatehylly. Nainen oli järkyttynyt löydöstään niin, että hän oli siirtänyt hyllylle välittömästi vaatteita asunnon toiselta hyllyltä, joka sijaitsee keittokomeron vieressä olevassa wc:ssä.

Helsingin asunnoissa on keskimäärin 1,5 neliötä säilytystilaa henkilöä kohden. Uutissirkuksen tavoittama helsinkiläisnainen mainitsee, että hänen hyllynsä ovat suorakaiteen malliset ja niitä on kaksi.

Haastateltava kertoo säilyttävänsä suurinta osaa vaatteistaan työpaikallaan sijaitsevassa komerossa. Lisäksi hän hyödyntää asuntonsa kellarivaraston häkkikomeroa vaatekaappina. Osan vaatteistaan hän on ripustanut yksiönsä katossa riippuville kuivaustelineille ja verhotangoille.

”Mielestäni vaatekaappitilaa on sopivasti 950 euron vuokraan nähden. Olen siunattu, kun minulla on näinkin paljon säilytystilaa. Laita siihen hashtag blessed, tiedäthän?” nimettömänä pysyttelevä nainen sanoo.

Nainen kertoo syövänsä ja juovansa pelkästään ulkona, sillä hänen astiansa eivät mahtuneet asuntoon. Toimittaja pyytää tässä vaiheessa saada kurkistaa haastateltavan astiankuivauskaappiin. Käy ilmi, että kaappi on täynnä naisen kenkiä ja laukkuja.

”Yksi kaveri sai kerran Louis Vuittonin päähänsä kun etsi juomalasia astiakaapistani. Ei mulla ole ollut juomalaseja kymmeneen vuoteen.”

Nainen sai vastikään konmari-säilytysmenetelmää esittelevän kirjan, jota hän käy säännöllisesti lukemassa Rikhardinkadun kirjastossa.

“Lahjoitin kirjan sinne, koska se ei mahtunut asuntooni.”

Teksti: Meeri Laakso, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.