Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Yläasteikäinen poika petasi sänkynsä

Hämeenlinnalaista Tarvaisen perhettä syvästi sykähdyttänyt tapahtuma on herättänyt laajaa hämmästystä läpi koko Facebook-tuttavaryhmän.

ruskea koristetyyny vaalealla päiväpeitteellä
Poika oli onnistunut löytämään päiväpeitteensä päälle jopa kaksi vuotta kateissa olleen koristetyynyn.

Pojan äidin Anu Tarvaisen jakamasta kuvasta näkyy, että 13-vuotias Juke Tarvainen oli täysin oma-aloitteisesti pedannut sänkynsä aamulla ennen kouluun lähtöään.

Torstaina aamupäivällä Anu Tarvainen oli mennyt poikansa huoneeseen kastelemaan ainoata pallonheittelystä, sisällä pelatusta frisbeegolfista ja viikkojen kuivuusjaksoista elossa säilynyttä kirjovehkaa. Kun Anu oli avannut huoneen oven, kastelukannu oli kirvonnut hänen kädestään ja kastellut pojalta aamulla unohtuneen urheiluvarusterepun.

”Olihan se melkoisen ihmeellinen näky. Sänky pedattuna, päiväpeitto levitettynä mallikkaasti ja jopa kaksi vuotta kadoksissa ollut koristetyyny puhtaana ja hyväkuntoisena päiväpeiton päälle aseteltuna”, Anu Tarvainen kertoo.

”Nappasin heti kuvan sängystä ja laitoin Facebookiin päivityksen asiasta”, hän jatkaa.

Laajalle levinnyttä ja uutisoitua tapahtumaa kommentoitiin ahkerasti. Ensin kommentit olivat ihmetteleviä ja poikaa kehuvia, mutta lopulta ne kääntyivät siihen suuntaan, että Anu Tarvaista uhattiin lastensuojeluilmoituksella, koska hän pakottaa poikansa jo hätkähdyttävän nuoressa iässä tekemään vaativia ja mahdollisesti astmariskiäkin lisääviä kotiaskareita ilman asianmukaisia suojavarusteita.

Kun viestit muuttuivat yhä uhkaavammiksi, Anu joutui poistamaan koko keskusteluketjun ja välittämään pahimmat uhkaukset poliisin tutkittaviksi.

Pojan teon taustasyyt selvisivät myöhemmin iltapäivällä, kun tämä palasi koulusta.

“Tarttin 50 ekee uusia sisäpelikenkiä varten ja keksin, että tällainen toiminta saattaisi hellyttää äitiä antamaan ainakin puolet rahoista”, Juke paljasti yhteisöpalvelu Twitterissä.

Juke oli arvioinut, että hänen edellisellä kerralla käyttämänsä kehut äidin laihtumisesta tuskin toimisivat rahan ansainnassa enää toista kertaa ja että tarvittiin toisenlainen yllätysteko kuten sängyn petaaminen.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.