Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Koulujen alkaminen riemastutti veljeksiä

Tapaus sattui Kouvolan keskustan liepeillä aamupäivällä, ja sillä on lukuisia silminnäkijöitä. Sekä teini-ikäisten nuorten lähipiiri että media ovat toistaiseksi vaienneet asiasta.

rimoista askarreltu luuranko toivottaa tervetulleeksi Suomenniemen alakouluun
Halloween-henkinen arkistokuvamme Suomenniemen koululta ei liity tapaukseen.

“Mäkelän Raikka, 18, ja sen pikkuveli Mara, 15, käveli tänään syksyn ensimmäisenä koulupäivänä naureskellen kohti koulua”, arvioi tilanteessa vakavimmin loukkaantunut ja kouluhaluttomuutensa osittain menettänyt Ake Niemi, 15.

Niemi kertoo Raikka Mäkelän olleen vilpittömästi innoissaan kolmannen lukiovuotensa kaikista kursseista.

“Ja Mara sano olevansa tosi ilonen, että saksasta tuli ryhmä ja että siitä ruotsi ja matikka ja bilsa ja liikka ja jopa uskontotunnit on ihan OK, vaikka se aikoo pyrkiä amikseen. Jopa pariin mun luokkakaveriin tarttu sit koulun pihalla Marasta joku sellanen samanmielisyys, et kaikki oli niistä ihan jees ja ne alko viitatakin heti ekalla tunnilla.”

“Ja sitten Mäkelät vielä sano, että vähän oli huonoja säitä kesällä mutta että se tarkottaa ehkä sitä, että varmaan sit ens vuonna on lämpimämpää kesälomalla”, Ake Niemi purskahtaa itkuun.

Eräiden koulumatkareitin varrelle osuneiden nuorten mukaan Raikka ja Mara Mäkelä olisivat aamulla myös heitelleet vaivihkaa kärrynpyöriä, mutta kukaan ei toistaiseksi ole ladannut sosiaaliseen mediaan mitään asiaan liittyvää todistusmateriaalia.

Ake Niemen ja Mara Mäkelän luokanvalvoja Riku Seppälä arvioi myöhään tänä aamuna, että Mäkelän veljesten toiminta nostatti jopa hänen itsensä halua suhtautua opetustyöhön innokkaasti ainakin syyslomaan asti.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.