Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Mies oli vähällä muodostaa Nato-kannan

Varsinaissuomalainen mies onnistui täpärästi pidättäytymään Nato-kantansa muodostamisesta. Tapaus sattui noin kello 9.11 hänen työpaikkansa taukohuoneessa ja johti lieviin henkilövahinkoihin.

vaaleapukuinen nainen seisoo NAton päämajan edessä
Kuvatoimittajamme mukaan Elina Lepomäkeä (kok) etäisesti muistuttavan naisen seisoskelu Naton päämajan edustalla Brysselissä on puhdasta sattumaa eikä siitä vielä voida vetää johtopäätöstä siihen suuntaan, että kenenkään olisi syytä alkaa tuumailla mahdollista kantaansa oman Nato-kantansa miettimisen käynnistämisen aloittamiseen.

Valmistauessaan ottamaan vielä yhden kupin kahvia miehen työkaverit alkoivat käydä vilkasta Nato-keskustelua. Aiemmin itsestään selvänä pidettyä Nato-keskustelemisesta pidättäytymistä ei työporukan mielestä välttämättä tarvittu.

Ainoana seurueesta mies onnistui pidättäytymään keskustelusta täysin. Nato-kantansa ilmaisemisesta pidättäytymisen vuoksi mies joutui puremaan alahuultaan useiden minuuttien ajan, ja siihen syntyi verta vuotava haava.

Mies piti kysymystä Nato-kannastaan ennenaikaisena.

“Kantaani Nato-kantani ilmaisemiseen ehdin moneen kertaan miettiä, enkä ole siltä osin lyönyt kantaani lukkoon. Kannattaa varmaan keskustella laajemminkin, missä vaiheessa tekisin päätöksen siitä, miten suhtaudun Nato-kantani ilmaisemiseen”, mies sanoi.

Miehen mielestä keskustelu Nato-kannan muodostamisesta on jo vienyt huomion pois itse asiasta.

“Meillä on pieni joukko, joka kokee jotenkin niin, että nyt tai ei koskaan pitäisi muodostaa Nato-kanta. Ja sitten toisella on suunnalla pieni, mutta äänekäs joukko, joka sanoo, että ei nyt eikä koskaan pitäisi olla mielipidettä Natosta.

“Minä nyt vaan haluan selvästi sanoa, että minä en kuulu kumpaankaan porukkaan. Uskon, että haluan puntaroida tilannetta tarkoin ja reagoida mahdolliseen tarpeeseen ilmaista Nato-kantani enkä lähteä tähän keskusteluun siitä, että mitä mieltä minä Natosta olen.”

Nato on Pohjois-Atlantin liitto, jonka suurin jäsenmaa on Yhdysvallat. Miehen työtoverien mukaan sen olemassaolo lienee estänyt Venäjää miehittämästä Viroa, Latviaa ja Liettuaa 2010-luvulla.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 30.5.2016: Presidentti: En ole vielä miettinyt, missä vaiheessa Nato-äänestys pitäisi järjestää
HS 29.5.2016: Niinistö haluaa Natosta kansanäänestyksen
Yle 19.11.2014: Näkökulma: Venäjä, Venäjä, Venäjä – Suomen keskeinen turvallisuushaaste vai mörköleikin kehittelyä
HS Kuukausiliite 13.4.2012: Venäjä, Venäjä ja Venäjä
Yle 7.9.2007: Halonen ja Vanhanen eri linjoilla Häkämiehen kanssa
Puolustusministeriö 6.9.2007: Puolustusministeri Häkämiehen puhe CSIS:n tilaisuudessa Washingtonissa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.