Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Mies loukkaantui kiekkokeskustelussa

Ainakin yksi perheenisä loukkaantui vakavasti aamiaispöydässä sattuneessa keskustelussa, jossa hänen poikansa ylisti Suomen MM-hopeaa.

Puolitangossa on lippu
Perheenisä tilasi huoltoyhtiöltä mieleentilaansa sopivan liputuksen heti aamuyöllä, mutta hänen poikansa ei ymmärtänyt käyttäytyä tilanteen vaatimalla tavalla.

Viisivuotias poika esitti rajuja mielipiteitään jo eilisiltana kotinsa olohuoneessa juuri ennen nukahtamistaan. Vielä tänä aamuna ottelun lopputuloksen kuultuaan hän oli kehunut Leijonia perheensä keittiössä.

Pojan isä joutui seuraamaan tapahtunutta voimattomana. Isän mukaan poika oli saanut jostakin tietoonsa, että Kanadassa on reilut 35 miljoonaa asukasta ja että jos sellaisesta porukasta valitaan kiekkojoukkuetta, joukkue voi olla taitavampi kuin silloin, jos jääkiekkoilijat kootaan vain viisimiljoonaisesta ihmisjoukosta.

“Poikani väitti, että jopa häviö on ihan kunniakas suoritus sellaisessa tilanteessa”, vakavasti mielensä pahoittanut isä kertoi kyyneleitään nieleskellen ja tuomareita sekä loppuotteluyleisöä manaten.

“Lisäksi poikani sanoi, että todellinen superjuttu oli se, että Suomi voitti Venäjän, jossa on sentään 150 miljoonaa asukasta.”

“Hän myös piti minua hetki sitten kädestä ja sanoi, että jääkiekko ei ole sotaa”, isä raportoi, kiinnitti nyyhkyttäen huomiota poikansa piittaamattomaan kyvyttömyyteen yhtyä toisen tunteisiin ja varoitti päiväkodin lastenhoitajia ja poliiseja:

“Ellei kaikkia päiväkodin portteja ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle johtavia väyliä onnistuta sulkemaan, poikani saattaa tuppautua hurraamaan Suomen hopeamitalisteille heti heidän kotimaan kamaralle astuessaan.”

“Suomipa se voitti hopeaa ja seuraavalla kerralla voi mennä vielä paremmin”, viisivuotias huikkaili kaikille vastaantulijoille pihamaalla, kun isä poistui hänen kanssaan parkkipaikkaa kohti.

Aiheesta muissa aviiseissa ja sosiaalisessa mediassa:
Riittävästi jo tähän mennessä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.