Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Lapsenpäästöautomaatti voi ratkaista sotekiistan

Suomi tulee toimeen viidellä sotealueella, mikäli kätilörobotit otetaan laajamittaiseen käyttöön. Myöhemmin niitä voidaan täydentää leikkaus- ja aluehallintoroboteilla.

pullonpalautusautomaatti
Matkasynnytysautomaatit löytyisivät tärkeimpien valintamyymälöiden auloista ja ne olisivat yhtä helppokäyttöisiä kuin pullonpalautuskoneet.

“Aluksi matkasynnytysautomaatteja sijoitettaisiin pullonpalautuspisteiden yhteyteen Itä- ja Pohjois-Suomen Prismoihin ja ABC-asemille”, Valtioneuvoston linnan edessä paleleva Uutissirkuksen kansanedustus- ja valtataisteluasiantuntija Uolevi Ahonen kertoo.

Uudistusta valmistelleiden asiantuntijoiden mukaan kahtasataa kätilörobottia täydentävät viisi tai 12 aluehallintorobottia toteuttaisivat parhaiten uudistukselle asetetut tavoitteet.

“Minulle hetki hetkeltä tihkuneiden tietojen mukaan kätilörobotit sopisivat Keskustalle mutta aluehallintorobotit eivät.”

“Kävi aluehallintorobottien miten hyvänsä, kätilörobotiikasta voi hyvinkin tulla Suomelle uusi Nokia, Pirkkala tai Tottijärvi, Uolevi Ahonen arvioi.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.