Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Uusimmat

Hallituksen uusi lääke työttömyyteen: Duuni-Lotto

Veikkaus Oy:n kanssa yhteistyössä järjestettävässä Duuni-Lotossa ryhdytään arpomaan joka viikonloppu kymmenen työpaikkaa.

TE-keskus ryhmittelee työpaikat listauksessaan
Duuni-Loton arvonnassa työpaikat ryhmitellään TE-toimiston jaottelun mukaan. Taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden sekä keittiöpäälliköiden rivin hinta on kahdeksan euroa.

Työpaikat on ryhmitelty TE-toimiston jaottelun mukaan eri tasoille ja jokaisella tasolla on oma hintansa. Työpaikan tasoon vaikuttavat työn vaativuus ja palkkaus. Jokaiselta tasolta arvotaan ainakin yksi työpaikka vuodessa.

Pelaaja valitsee haluamansa pelitason ja saa itselleen pelinumeron. Jos pelaajan pelinumero arvotaan lauantain arvonnassa, hän voi kävellä heti seuraavana maanantaina uuteen työpaikkaansa ja aloittaa kupongin tarkastuksen jälkeen työt.

Esimerkiksi ykköstasolle sijoittuvia erityisasiantuntijoiden tai johtajan paikkoja pääsee lottoamaan yhdeksän euron hinnalla. Pelitasolla kaksi ovat lukuisat muut työpaikat, lottorivin hinta kahdeksan euroa. Provisiopalkkaisten puhelinmyyjien paikkoja arvotaan 50 sentin hintaan.

Yritykset on saatu hankkeeseen mukaan jakamalla Duuni-Lotto -kierroksen aikana kertyneestä rahasummasta puolet avoimen työpaikan peliin laittaneille yrityksille.

”Melkoista lottoahan tämä on myös meille yrityksille, mutta saimme Veikkaukselta lähes vuoden palkan uuden työntekijän mukana. Saas nähdä millainen vuoropäällikkö meille maanantaina astuu ovesta sisään”, siivousalan yrityksen omistaja Kaisu Rasi kertoo.

Jos Duuni-Lotossa voittanut henkilö ei ole tyytyväinen voittoonsa liian pitkän työmatkan takia tai jostain muusta syystä, niin hän voi vapautua onnenpotkustaan maksamalla vuoden palkan tilalleen rekrytoitavalle sijaiselle.

Veikkaus Oy arvioi, että Duuni-Lottoa pääsee pelaamaan joulukuun alusta lähtien.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.