Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Poliitikko meni julkisesti naimisiin

Varsinaissuomalainen poliitikko meni julkisesti naimisiin vuodenvaihteen jälkeen Porissa. Poliitikon häistä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Vihkimispäivän iltaan mennessä asian oli uutisoinut 43 suomalaista tiedotusvälinettä ja Google-haulla aihe tuotti noin 1400 osumaa.

Hääpäivän kestäessä media esitteli poliitikon hääkirkon alttaritauluineen, hänen hääjuhlapaikkansa, hääautonsa, bestmaninsa ja vieraansa sekä hänen morsiamensa kirjoittamat kaksi runokokoelmaa.

MTV3:n teettämän kyselyn mukaan noin 330 suomalaista haluaa, että nyt naimisiin menneestä poliitikosta tulisi Suomen seuraava presidentti.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.