Press "Enter" to skip to content

Talous

Teleoperaattori järkytti miestä

Keskivantaalainen mies on järkyttynyt espoolaisen teleoperaattorin toiminnasta. Kun hän siirsi numeronsa toiseen teleyhtiöön, vanha operaattori ei soittanutkaan esittääkseen kilpailevaa puheaikatarjousta.

“Ne lähettivät vain tekstiviestin, jossa pyysivät minua soittamaan heille, jotta kuulisin heidän tarjouksensa”, mies toteaa.

“Numero oli sitäpaitsi tavallinen 09-alkuinen numero, johon soittamisesta minun olisi pitänyt maksaa hinnaston mukainen 0,069 senttiä minuutilta.”

Puheaikatarjoukset ovat innostaneet miehen vaihtamaan teleoperaattoria säännöllisesti. Hänen mukaansa vielä pari vuotta sitten liittymän irtisanomisen yhteydessä vanha operaattori soitti perään ja esitti kilpailevan puheaikatarjouksen.

“Eräskin yhtiö kysyi suoraan, montako minuuttia minulle oli luvattu ja tarjosi heti 200 minuuttia lisää. Tinkimällä sain vielä vuoden kuukausimaksut kaupan päälle.”

Aiemmin muutamat eteläsuomalaiset kännykkäoperaattorit ovat panostaneet voimakkaasti asiakaspalvelunumerojensa vastausaikojen pidentämiseen. On kuitenkin uutta, että ne eivät enää halua edes itse soittaa asiakkailleen tarjotakseen lisää ilmaista puheaikaa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.