Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Abiturientti kävi läpi lukion terveystiedon kirjan

Eteläsatakuntalainen kirjastonhoitaja epäilee abiturientin lukeneen teoksen kannesta kanteen, koska sen kaikki sanat oli alleviivattu kuivamustekynällä.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen teos, jonka jokaiseen sanaan kukaan on koskaan kiinnittänyt yksitellen huomiota.

“Kyllä siinä niin on pakko ollut käydä, koska tiskillemme puolilta päivin palautetun kirjan kukin sana oli alleviivattu erikseen, siis niin, että viiva katkesi sananvälin kohdalla”, tapauksesta ensimmäisenä medialle kertonut kirjastonhoitaja Liisa Makinaho kertoo.

“Ainakin näköaistimuksena abiturientin on ollut pakko tehdä havainto jokaisesta kirjan sanasta, ei niitä muutoin pystyisi tuolla tyylillä alleviivaamaan. Jopa sivunnumerot on alleviivattu.”

Abiturientti Veetiville Laaksonen toteaa, että hän toimi olosuhteiden pakosta.

“Poltin kaikki lukiokirjani heti penkkaripäivän aamuna. Vasta myöhemmin tuli mieleeni, että saatan tarvita niitä ylioppilaskirjoituksia edeltävänä iltana, jos aion jotenkin valmistautua”, Kokemäen keskustassa kohtaamamme Laaksonen sanoo.

“Kirjan sanoista yli puolet oli kyllä jo valmiiksi alleviivattu, joten minä ehdin oman urakkani loppuun jo kolme tuntia ennen kirjoitusten alkamista.”

Terveystiedon oppikirja oli ainoa kaupunginkirjaston hyllystä eilen löytynyt lukiokurssiteos. Laaksonen päätti samoin tein kirjoittaa terveystiedosta kolme laudaturia.

“Eiks niihin kirjoituksiin voi kolme kertaa osallistua, jostain mä olen kuullut sellasen nyrkkisäännön.”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.