Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Joulupukki virui lähes 54 vuotta ilmastointihormissa

Ilmastointihormiin juuttunut joulupukki löytyi varhain tänä aamuna Helsingin Herttoniemestä. Pukki oli juuttunut hormiin jouluna 1952, mutta hänen avunhuutonsa havaittiin vasta viime kesänä.

Ravinnokseen joulupukki oli jumissa ollessaan nauttinut lahjasäkkinsä antimia.

Mutta missä bikinipeppu
Huoltoyhtiö sijoitti ilmastointihormin tutkimisen heti kaikkein kiireellisimpien asioiden listalleen.

“Onneksi juuri Suomeen rantautunut Coca Cola oli joulun 1952 lahjahitti”, joulupukki toteaa. “Sen avulla vältin verensokerini putoamisen liian alas”.

Joulupukki yritti käyttää saapumiseensa ilmastointihormia, koska hän oli lukenut englanninkielisestä markkinointioppikirjasta, että Yhdysvalloissakin pukki tulee savupiipun kautta. Koska joulupukin lahjasäkki oli tavanomaista turpeampi sisältämiensä 48 000 kolajuomapullon johdosta, hän jumittui hormiin.

Ahdinkonsa alkuvaiheessa joulupukki ei uskaltanut pyytää apua. Hän koetti pysytellä hormissa mahdollisimman hiljaa, koska pelkäsi, että “mitähän ihmisetkin tästä ajattelevat.”

Kun juomat loppuivat, joulupukki huusi apua

Ravinnokseen joulupukki nautti pullon tai kaksi Coca Colaa päivässä. Kun juomat loppuivat kuluvan vuoden toukokuussa, joulupukki alkoi huutaa ja meluta kovaäänisesti.

Herttoniemeläisessä taloyhtiössä asuva mies toteaa kuulleensa päivittäin keittönsä venttiilistä ääniä.

“Aivan kuin joku olisi vaatinut ilmastointihormiin kolajuomaa”, mies muistelee. Koska kaljaa sai lähikaupasta halvemmalla, asukas mainitsi asiasta huoltoyhtiölle vasta juhannuksena.

Huoltoyhtiö sijoitti hormin tarkistamisen välittömästi kiireellisimpien tehtäviensä joukkoon. Huoltoyhtiön edustaja tutki hormit lokakuun alussa, ja havaitsi, että joulupukkihan se siellä luurasi.

“Toivotin hänelle työn iloa”, toteaa huoltoyhtiön edustaja, joka haluaa nimensä julkisuuteen. Niinpä emme sitä julkaise. “Menköön vaikka iidols-kilpailuun tai tanssimaan kilpaa Jone Nikulan kanssa, jos tahtoo niin penteleesti otsikoissa paistatella”, tämän uutisen Uutissirkus-lehdessä editoinut toimittaja Uolevi Ahonen painottaa.

Joulupukin lisäksi ilmastointihormista löytyi rasvaa, rautanauloja, pornolehtiä, yksi muurari ja yksi kauppamatkustaja, joka myi ensyklopedioita.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.