Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Nuori, hoikka ja vapaa Twitter-ihastus tuotti miehelle pettymyksen

“Unelmieni naiseksi arvelemani ihminen ei ollut nuori, hoikka, vapaa tai edes nainen, mies kertoo.

Twitter-profiilikuvan munapäälle voi aina piirtää silmät ja suun
Nimettömänä pysyttelevä varsinaissuomalainen mies korostaa, että kaikkien olisi hyvä esiintyä Twitterissä omalla nimellään ja valokuvallaan.

Mies oli ehtinyt keskustella ihastuksensa kanssa Twitterissä lähes tuhat kertaa, kunnes totuus selvisi hänelle eteläsuomalaisessa ravintolassa äskettäin järjestetyssä Twitter-väen pikkujoulukokoontumisessa.

“Twitterissä pidin heti hänen konstailemattomasta @kpstdfr23d-käyttäjätunnuksestaan. Ennen ensitapaamistamme ehdin riemuita, että hän oli kuin luotu minulle. Tykkäsi keskustella matkapuhelinten käyttöjärjestelmistä ja piti kaksimielisistä vitseistä.”

Mies sai vammoja, mutta selvisi lopulta tilanteesta pelkällä terveyskeskuskäynnillä.

“Nenästäni tuli kovasti verta, mutta se ei onneksi murtunut. Olin nimittäin ravintolassa vasta kolmantena ja jouduin nahistelemaan kahden muun tyypin kanssa siitä, kuka saisi istua @kpstdfr23d:n vieressä.”

Nimettömänä pysyttelevä mies korostaa, että someväen kokoontumisia varten pitäisi luoda selkeä lainsäädäntö, joka vaatisi kaikkia esiintymään koko ajan oikealla nimellään ja valokuvallaan. Tilaisuuden järjestäjäkään ei ollut kyennyt asettamaan pöytiin kuin osallistujien käyttäjänimet.

“Olisin säästynyt koko nujakalta, jos olisin tiennyt kamppailevani siitä, pääsenkö istumaan en unelmieni naisen vaan Veli-Pekan viereen”, mies toteaa.

Varsinais-Suomessa asuvaa twiittaajaa surettaa myös, ettei hän saa mistään korvausta ihastukseensa käyttämästään ajasta ja rahasta.

“Kyllä harmittaa. Jouduin jättämään muutamat ravit ja yhden autonäyttelynkin väliin, kun twiittikeskustelumme oli niin mukaansatempaava. Ja pikkujoulutapaamista varten ostin jopa deodoranttia ja puhtaat sukat”, mies kertoo.

Twitter-käyttäjien kokoontumisessa monet muutkin kokivat todellisuuden aiheuttamia rajuja pettymyksiä. Työelämän parantajana ja mahdollistajana 114 000 Twitter-viestiä lähettänyt mies työskentelikin kunnanviraston vahtimestarina, menestynyt some-konsultti osoittautui päätoimiseksi pitkäaikaistyöttömäksi ja olipa paikalle tullut yksi mies, joka oli jo omassa Twitter-profiilissaan paljastanut, ettei häntä ensinkään kiinnosta twiitata.

Lue Uutissirkuksesta myös:
28.10.2012: Neuvokas ohikulkija pelasti Twitteriin juuttuneen miehenTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.