Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Risteilymatkustajien ripeys pelasti miehen Tallinnan-laivalla

Suonenjokinen mies toipui, vaikka hän hörppäsi baaritiskillä olleesta lasista jo ennen kuin juomaan oli sekoitettu alkoholia.

Suonenjokisen miehen elimistö oli vaarassa joutua pelkän veden varaan Tallinnaa lähestyneellä risteilyaluksella viime viikonloppuna.

Vesivahinko sattui Tallinnan ja Helsingin välillä liikennöivällä risteilyaluksella viime viikonloppuna.

Huomattuaan suussaan veden maun mies hätääntyi ja nielaisi nesteen väärään kurkkuun. Miehen kiuruvetinen kaveri toimi sankarillisesti ja hälytti apua heti tilanteen vakavuuden ymmärrettyään. Hälytys tapahtuneesta tuli hieman ennen puolta yötä.

Karaokebaarin selkääntaputtelijoiden yhdistyksen virkistysretkeläiset, jotka sattuivat viettämään pikkujouluaan samassa anniskeluravintolassa, saivat taputelluksi veden keuhkotorvesta pois. Veden mies sylkäisi takaisin lasiin.

Päivystävän palomestarin mukaan vahingot jäivät vähäiseksi sivullisten ripeän toiminnan ansiosta. Aluksen henkilökunta jatkoi miehen elvyttämistä täyttämällä tämän lasin välittömästi vodkalla.

Teksti: Raivo Nauris, merenkulku- ja taxfreeasiain maakuntakirjeenvaihtaja

Hallituskaan ei halua, että kenellekään tulisi mieleen sylkeä lasiin:
HS 26.11.2012: Alkoholimainonnan rajoitukset vesittymässä

Kuuntele Uutissirkuksen arkistonauhalta, kuinka varustamo pyrkii vähentämään veden kanssa läträämistä myös matkustajien kotona:
Vältä vesivahinko Tallinnan-laivalla ja kotona by UutissirkusTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.