Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Mies huijasi itseään currykastikkeella

Miehen epäillään johtaneen itseään harhaan Helsingissä eilen iltapäivällä, kun hän valmisti currykastiketta, jossa oli vain reilu teelusikallinen currya.

Helsinkiläismiehen kännykkäotoksesta käy selkeästi ilmi, kuinka mies laittaa currykastikekattilaansa vain reilun teelusikallisen currya.

Huijausyritys paljastui, kun mies alkoi tehdä currykastiketta paistettujen kanasuikaleiden seuraksi. Kastiketta valmistaessaan hän laittoi kattilaan tilkan oliiviöljyä, vähän vehnäjauhoja ja currya, kolme desiä vettä, yhden liemikuution ja kaksi desiä ruokakermaa.

“Ruokaöljyn ja jauhojen sekoittamisen jälkeen näin selvästi, kuinka ripottelin niiden joukkoon vain puolitoista teelusikallista currya”, mies kuvailee.

“Vaikka valmis kastike painoi puoli kiloa ja vaikka siinä oli huomattavasti alle prosentin verran currya, sanoin lapsilleni ja vaimolleni, että ottakaapas nyt tästä currykastiketta kanan ja riisin päälle.”

Välittömästi tapauksen huomattuaan mies keskeytti perheensä aterioinnin ja soitti sekä elintarviketurvallisuus- että kuluttajavirastoon, mutta kummassakaan ei ollut enää ketään töissä.

Mies pohtii nyt currykastikkeelleen uutta nimeä.

“Koska jo kaupasta saatava curryjauhe sinänsä on maustesekoitus, kutsunen valmistamaani kastiketta vastedes vesikermakastikkeeksi, jossa on ripaus korianterin ja sinapin siemenistä, kurkumasta, juustokuminasta, muskotista, chilistä ja kanelista valmistettua jauhetta”, mies arvioi.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 12.9.2012: Usealla elintarvikkeella on harhaanjohtava nimi

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.