Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Puhelin irtosi teinin kädestä

Suomalainen kirurgiryhmä on ensimmäisenä maailmassa onnistunut irrottamaan älypuhelimen 15-vuotiaan tytön kädestä. Oulun yliopistosairaalassa tehty leikkaus kesti lähes 20 tuntia. Siihen osallistui 18-henkinen työryhmä.

älypuhelin tytön kädessä
Kirurgiryhmä sai puhelimen irti tytön kädestä parinkymmenen tunnin operaatiossa.

“Leikkaus kesti pitkään, koska suurin osa tiimistämme pääsi käyttämään molempia käsiään vain ajoittain”, ryhmää johtanut lääketieteen ja kirurgian tohtori Usko Takahaataja kertoo Twitterin välityksellä.

“Itselläni oli kyllä kypäräkamera suoraa nettistriimiä varten, mutta muiden päivitysten tekemiseksi ja selaamiseksi jouduin pitämään älypuhelintani vasemmassa kädessäni ja kirjoittamaan oikean käden etusormella.”

Puhelin oli jäänyt tytön vasempaan käteen tammikuussa 2014 heti kun hän oli ottanut sen ulos pakkauksestaan. Tytön vanhempien mukaan leikkaus oli välttämätön, jotta hän kykeni ottamaan käyttöönsä viime jouluna lahjaksi saamansa uudemman puhelinmallin.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.