Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Terapeutit pettyivät Obaman vaalivoittoon

Twitter on vähentänyt vaalituloksen tyrmistyttämien varakkaiden intoa terapiaan. Esimerkiksi Romneyn takana seissyt Donald Trump on kirjoittanut vuorokaudessa puolensataa vaaleja käsittelevää Twitter-viestiä.

Vielä 1980-luvulla vaalitulokseen pettynyt varakas amerikkalainen saattoi huojentaa mieltään lämminhenkisessä face-to-face -kontaktissa terapeuttinsa kanssa. Tänään entistä useampi avautuu Twitterissä.

Trumpin maltillisimpien viestien mukaan vaalit olivat huijausta. “Me emme ole demokratia”, hän arvioi ja jatkaa, että “USA on nyt ennennäkemättömien vaikeuksien edessä. Olimme suurenmoinen kansakunta, joka nyt on jakautunut”.

“Emme voi antaa tämän tapahtua. Meidän pitää marssia Washingtoniin ja pysäyttää tämä pelleily”, Trump lisäsi tiistai-iltana.

Puolen päivän aikaan hän oli muistuttanut ihmisiä myös ilmastonmuutoksesta: “1950-luvulla ilmastomme vaihtelu oli paljon suurempaa kuin se on ollut viiden viimeisen vuoden aikana. Ilmaston lämpeneminen on kiinalaisten keksintöä ja sen tarkoituksena on tehdä Yhdysvaltain teollisuudesta kilpailukyvytöntä.”

Trumpin tiistaiaamun Twitter-päivitityksestä paljastuu syy Yhdysvaltain ongelmiin. “Miksi Obama pelaa koripalloa tänään? Siksi maamme on vaikeuksissa.”

Donald J. Trump on yhdysvalloissa asuva pienyrittäjä, jolla on kova ääni. Ruokatuntiin mennessä kukaan koomikko ei ole tunnustanut, että olisi avannut Twitter-tilin Donald J. Trumpin nimissä. Jos olisi, hän kuuluisi miltei kahdella miljoonalla seuraajallaan maailman suosituimpien Twitter-koomikoiden joukkoon.

Tutustu Donald J. Trumpin sielunelämään:
realDonaldTrump TwitterissäInfo Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.