Press "Enter" to skip to content

Talous , Uusimmat

Arkeologi sai vakinaisen työpaikan

Helsingin yliopistosta valmistunut arkeologi on palkattu vakinaiseen työsuhteeseen. Hän aloittaa ensi viikolla lastenhoitajana pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa päiväkodissa.

taapero on keikahtanut selälleen potkuautolla
Arkistokuvamme asiakas liittyy tapaukseen.

Muutamia vuosia sitten arkeologian pääaineopintonsa päättänyt 33-vuotias nainen suoritti yliopistotutkintonsa jälkeen lähihoitajan kouluksen, mikä takasi hänen nopean työllistymisensä.

Päiväkotien lisäksi lähihoitajiksi erikoistuneet arkeologit ovat viime aikoina saaneet ympärivuotisia töitä myös sairaaloista ja hoivakodeista.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan useimmilla humanistisilla ja yhteiskuntatieteellisillä aloilla työllistyminen on maisterin tutkinnon jälkeen suoritettujen lähihoitajaopintojen ansiosta lähes varmaa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.