Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Vartijat yrittivät huolehtia VR:n matkustajien turvallisuudesta

Seitsemän vartijaa naamioitui Helsingin rautatieaseman oviksi tänä aamuna. Tilanteen onnistuivat havaitsemaan kaksi roskapöntöiksi pukeutunutta Uutissirkuksen toimittajaa.

VR:n epäillään pyrkineen estämään taskuvarkauksia. Asiasta huolestui ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Helsingin Sanomain mukaan VR ostaa turvallisuuspalveluja yhtiöltä, jonka vartijoilla on muiden muassa matkapuhelin. Lisäksi esimerkiksi Helsingin rautatieasemalla on valvontakameroita.

Lehti on myös havainnut, että henkilöturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä turvayhtiön työntekijät ovat käyttäneet ammattilaistasoisia työkaluja, -laitteita ja menetelmiä. Vartijat ovat välillä naamioituneetkin peruukein ja tekoviiksin.

VR on jo vuosia aiheuttanut närää etenkin pääkaupunkiseudulla. Yhtiö on esimerkiksi vaatinut matkustajiaan ostamaan matkalipun ja karhunnut korvauksia junien ja rakenteiden töhrijöiltä.

VR:stä kantavat huolta muutkin aviisit:
HS 16.3.2012: VR:n vartijat jahtaavat varkaita peruukeissaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.