Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Iltapäivälehti käsitteli jälleen yhteiskunnallisesti merkittävää asiaa

Pääkaupunkiseudulla ilmestyvä iltapäivälehti on kirjoittanut yhteiskunnallisesti merkittävistä asioista jo toisen kerran kuluvana vuonna.

sateenkaarialushousut
Arkistokuvamme alushousut eivät liity tapaukseen.

Ensimmäisen kerran lehti kertoi paneutuneensa yhteiskunnallisiin aiheisiin viime maaliskuussa. Tällöin sen päätoimittaja perusteli, miksi lehti julkaisi Ilkka Kanervan eroottiselle tanssijalle lähettämiä tekstiviestejä. Nyt heinäkuussa iltapäivälehti käsittelee yhteiskunnallisesti merkittävää aihetta sitä erikseen perustelematta.

Lehden tänään painettuna ja eilen verkkosivuillaan julkaisema yhteiskunnallisesti merkittävä uutinen käsittelee Anu Saagimin alushousuttomuutta. Suomalaisen iltapäivälehden siteeraaman virolaisen iltapäivälehden mukaan tuuli on heiluttanut virolaisessa kakunleipomistapahtumassa vierailleen Saagimin mekkoa niin, että on käynyt ilmi, että hän ei käytä kesällä ensinkään alushousuja.

Suomessa Anu Saagim on tullut tunnetuksi Ristomatti Ratian vaimona.

Iltapäivälehti haastattelee aiheesta myös kahta etunimellään esiintyvää suomalaisnaista. 31-vuotias Henrietta ja 23-vuotias Saara eivät omien sanojensa mukaan käytä alushousuja.

Myös Katainen ja Stubb ilman alushousuja

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan myös kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja ulkoministeri Alexander Stubb ovat luopuneet alushousuistaan. Katainen on havaittu ilman alushousuja useita kertoja. Esimerkiksi huhtikuussa hän riisuutui Stubbin kanssa miesseurassa täysin alasti ennen vartiotuvan saunaan menoaan.

Pääministeri Matti Vanhanen sen sijaan ei ole milloinkaan tuonut julkisuuteen alushousujen käyttöään koskevia tietoja. Esimerkiksi 27. toukokuuta tekemässään päiväkirjamerkinnässä Vanhanen ei sanallakaan viittaa siihen, oliko hänellä puukaupan osapuolet Säätytalolla tavatessaan alushousut jalassaan.

Lue Uutissirkuksesta myös:
Iltapäivälehti kirjoitti yhteiskunnallisesti merkittävästä aiheesta
Katainen oli alasti miehen kanssa

Yhteiskunnallisesti merkittävää uutisointia muualla:
8.7.2008: Anu Saagim vilautti: “Mul ei ole aluspöksyi” – katso videolinkki!Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.