Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Katainen oli alasti miehen kanssa

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen on ollut alasti miehen kanssa. Tapaus paljastui sen jälkeen, kun ulkoministeri Ilkka Kanerva oli joutunut eroamaan heteroseksuaalisuusepäilyjen vuoksi.

Kokoomuksen lehdistökuvassa Jyrki Kataisella on runsaasti vaatetusta.

Jyrki Katainen nähtiin eilen illalla miesporukassa, joka riisui vaatteitaan. Samassa seurueessa havaittiin myös tuore ulkoministeri Alexander Stubb.

Kaiken kaikkiaan noin kymmenen kokoomuslaista vietti iltaa alasti yhdessä. Ilta ei kuitenkaan sujunut iloisissa merkeissä.

Sekä Stubb että muut kokoomuslaiset käyttivät yhteensä yli kaksitoista sekuntia aikaa lausuntoihin, joiden mukaan heidän iloaan vartiotuvan saunassa himmensi kaikkien hyvän ystävän Ilkka Kanervan kohtalo ja ero.

Lue Uutissirkuksesta myös:
24.9.2007: Poliitikko harrasti salaa seksiä Helsingissä

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.