Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Poliitikko harrasti salaa seksiä Helsingissä

Eteläsuomalaisen miespoliitikon arvellaan menneen helsinkiläisnaisen kanssa vuoteeseen useina perättäisinä päivinä syyskuun aikana.

Poliitikon seksiharrastus näkyi selkeästi esimerkiksi hänen asuntonsa vieressä lentäneisiin helikoptereihin.

Seksisuhde tuli ilmi, kun Uutissirkuksen toimittaja ja valokuvaaja lensivät helikopterilla poliitikon asunnon ikkunan taakse. Helikopterista oli havaittavissa, että huoneiston verhot heiluivat sillä tavoin rytmikkäästi, että niiden liikettä ei voinut aiheuttaa mikään muu kuin seksi.

Poliitikko ei ole paljastanut asiaa aiemmin medialle. Hän on onnistunut pimittämään seksisuhteensa myös naapureiltaan pitkään. Kukaan ei ole havainnut hänen käytöksessään mitään tällaiseen viittaavaa.

“Hän on vaikuttanut kaikin puolin tavanomaiselta poliitikolta”, miehen naapurissa muutaman vuoden asunut Petri Mäkelä kiteyttää.

Kumppanin nimi paljastui postiluukusta

Seksikumppani on poliitikolle entuudestaan tuttu. Hänen postiluukkunsa paljastaa, että kumppanilla on sama sukunimi kuin poliitikolla. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan poliitikko on ollut nyt ilmi tulleen partnerinsa kanssa naimisissa 24 vuotta.

Lähikuva paljastaa armottomasti, mitä poliitikko asunnossaan puuhailee.

Helsinkiläisen kerrostalon huoltoyhtiön päivystävä kiinteistönhoitaja Arto Laaksonen kertoo, että poliitikko muutti perheensä kanssa asuntoon viisi vuotta sitten. Se, että poliitikko on harrastanut seksiä salaa vaimonsa kanssa, tuli kiinteistönhoitajallekin yllätyksenä.

“Kyllä kansalla on oikeus tietää tällaisista asioista. Ei herätä kovin suurta luottamusta, että poliitikko panttaa tietojaan äänestäjiltä tällä tavoin”, Arto Laaksonen kritisoi.

Ei informoinut Vanhasta

Eduskunnassa tieto poliitikon vaimonsa kanssa harjoittamasta seksistä otettiin hämmentyneenä vastaan. Tapahtuneen vuoksi muutamat kansanedustajat joutuivat keskeyttämään samaan aikaan meneillään olleet omaa seksiharrastustaan käsitelleet tiedotustilaisuudet.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan poliitikko ei ole informoinut edes pääministeri Matti Vanhasta seksin harjoittamisestaan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.