Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Iltapäivälehti kirjoitti yhteiskunnallisesti merkittävästä aiheesta

Yhteiskunnallisesti merkittävä paikka voi löytyä tekstiviestilläPääkaupunkiseudulla ilmestyvä iltapäivälehti julkaisi tänään artikkelin yhteiskunnallisesti merkittävästä aiheesta. Päätoimittajansa mukaan iltapäivälehti joutui julkaisemaan jutun, koska sen käsittelemä asia oli saanut suuren merkityksen.

Päätoimittaja toteaa, että hänen lehtensä kirjoitti yhteiskunnallisesti merkittävästä asiasta, jotta kansalaiset tietäisivät, mistä puhuvat.

Suomalaiset iltapäivälehdet eivät ole koskaan aiemmin julkaisseet yhteiskunnallisesti merkittäviä aiheita käsitteleviä juttuja. Tähän asti niiden sisältö on arkisin painottunut julkisuuden henkilöiden ja poliitikkojen yksityiselämän pinnalliseen ja sensaatiohakuiseen käsittelyyn.

Viikonloppuisin lehdet ovat tarjonneet lukijoilleen kuvareportaaseja, jotka ovat esitelleet lähinnä kevääseen, kesään, syksyyn, talveen, pääsiäiseen, vappuun, helatorstaihin, helluntaihin, jouluun, juhannukseen ja tuomiosunnuntaihin parhaiten sopivia naisten alusvaatteita.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.