Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Ministeriö selvittää muumimukivarkaiden lääkehoitoa

Oikeusministeriön asettama työryhmä selvittää, voisiko muumimukivarkaat velvoittaa lääkehoitoon tai terapiaan. Lääkehoito voitaisiin asettaa ehdoksi esimerkiksi ehdonalaiseen vapauteen pääsylle.

Lääkehoito vähentäisi varkaan muumimukiviehtymystä ja estäisi näin rikoksen uusinnan. Lääkehoito voisi olla pistos, jonka vaikutus kestää muutamia kuukausia.

Oikeusministeriön korkeimman neuvoston puhemiehistön mukaan selvitystyön aloittaminen liittyy osittain viimeaikaiseen keskusteluun muumimukeihin kohdistuneiden varkauksien rangaistusten riittävyydestä.

Muumiastioita varastanut hämeenlinnalaismies tuomittiin äskettäin ehdolliseen vankeuteen Riihimäen käräjäoikeudessa. Mies teki useita anastusreissuja Hyvinkäälle viime syksynä.

Moni kantahämäläinen pettyi käräjäoikeuden lievään tuomioon. “Kyllä Hämeenlinnasta ja Riihimäeltäkin olisi löytynyt muumikippoja varastettavaksi, ei sitä varten tarvitse mennä Hyvinkäälle Uudenmaan maakunnan puolelle”, Hämeen liiton kehitysosaston itsetuntoasiainjaoston osastopäällikkö Matti Saarinen kiteyttää.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.