Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Sivullinen pimitti medialta tietoja

Ohikulkija ei toimittanut medialle kännykkäkuvaa hengenvaarallisesta tilanteesta, koska hän hukkasi aikaansa tapaturman estämiseen äskettäin Helsingissä.

Uutissirkuksen alihankkija Uolevi Ahonen kipaisi heti tapahtuneesta kuultuaan ulos toimituksemme ikkunasta ja alkoi opastaa ohikulkijoita, jotta nämä eivät vähättelisi lukijankuvien ottamista.

Maamme kaikki verkkolehtitoimitukset jäivät täysin ilman kuvaa tai tietoja Kalliossa sattuneesta uhkaavasta päähänpistosta.

Nuori mies oli kiivennyt ränniä myöten kahdeksankerroksisen talon kolmannen kerroksen korkeudelle, kun paikalle sattunut sivullinen keskeytti hänen kapuamisensa.

Alueella liikkuneen toisen ohikulkijan mukaan sivullinen olisi aivan hyvin kyennyt napsimaan miehen puuhista useita kuvia.

“Näin hänen vain hetkeä aiemmin puhuvan kamerakännnykkäänsä”, paikalle sattunut Petteri Tosinen toteaa yhä selvästi järkyttyneenä. “Jostain syystä hän kuitenkin laittoi puhelimensa taskuunsa ja alkoi puhutella kiipeäjää.”

Tosinenkaan ei pystynyt ottamaan tilanteesta lukijankuvaa, koska hänen kännykkänsä akku oli tyhjä. Tosinen juoksi hakemaan avukseen lähellä asunutta tuttavaansa, mutta he eivät ehtineet palata ajoissa.

“Toimme mukanamme kaksi kamerakännykkää ja teräväpiirtovideokameran jalustoineen, mutta sivullinen oli tuolloin jo saanut miehen luopumaan aikeistaan. Koska he molemmat seisoivat kadulla vahingoittumattomina, poistuimme paikalta”, Tosinen sanoo.

“Rännissäroikkujassa olisi selvästi ollut sellaiset ainekset, että siitä olisi voinut saada kuvauspalkkioksi ainakin yhden elokuvalipun.”

Kamerakännykät ovat viime vuosina merkittävästi aktivoineet suomalaisia toimimaan äkillisissä tilanteissa. Esimerkiksi onnettomuuspaikalle sattuessaan monet hidastavat nykyään vauhtiaan, jotta saisivat mahdollisimman teräviä kuvia.

Onnistuneempia otoksia pääkaupunkiseudun aviisissa:
Omakaupunki: Tytöt leikkivät vaarallisesti junaradalla – katso kuva
Omakaupunki: Kaikkien aikojen röyhkein töhrintä – katso kuva

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.