Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Venäjä auttaa Viroa

Venäjä on ryhtynyt auttamaan Viroa levottomuuksien hillinnässä. Venäjän duuman Viroon matkustanut valtuuskunta tarjoaa maan hallitukselle kaiken osaamisensa tilanteen ratkaisemiseksi.

Venäjällä on laaja osaaminen naapurimaidensa auttamisesta näiden vastoinkäymisissä. Historian saatossa Venäjä tai sen edeltäjä Neuvostoliitto on auttanut mm. Latviaa, Liettuaa, Tsekkoslovakiaa ja Afganistania.

Viroa Neuvostoliitto on viimeksi auttanut laajemmin kesäkuussa 1940.

Viron levottomuudet saivat alkunsa maan hallituksen päätöksestä siirtää neuvostosotilaan patsas Tallinnan keskustasta sotilashautausmaalle.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.