Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Ulkomaalaisnaiset vaaransivat lööppijournalismin Jyväskylässä

Ulkomaalaisen näköiset naiset eivät suostuneet myymään seksiä toimittajan nähden, joten hän joutui käyttämään aiheesta kirjoittamansa jutun otsikossa kysymysmerkkiä.

Lööppijournalismia vakavasti häirinnyt tapaus sattui Ilta-Sanomille MM-rallin päättymisiltana Jyväskylässä. Koska katuprostituutio ei ollut ilmeistä, lehti joutui tyytymään otsikkoon “Seksikauppaa MM-rallissa?”.

Myös lehden toimittajan haastattelema viisihenkinen miesryhmä häiritsi journalistista työtä. Miehet totesivat, että he olivat käyneet rallissa monen vuoden ajan, “eikä kukaan ole koskaan yrittänyt myydä meille seksiä.”

Ilta-Sanomien mukaan miesseurue toki sentään tuijotti “tiiviisti muutaman ulkomaalaisen näköisen, erittäin lyhyisiin mekkoihin ja korkeisiin korkoihin pukeutuneiden naisten perään”.

Kun naiset kuulivat, mistä oli kysymys, he poistuivat, eikä toimittaja saanut heitä enää kiinni.

“Tämän lähemmäksi ei prostituoituja ollut julkisella paikalla mahdollisuus päästä. Lisäksi kyseisten naisten ei nähty oikeastaan myyvän mitään, joten mysteeriksi jäi, mitä he paikalla todellisuudessa tekivät”, Ilta-Sanomat kiteyttää.

Aiheesta lööppitelineissä ja nettiotsikoissa:
Ilta-Sanomat: Seksikauppaa MM-rallissa?

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.