Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Kirjamessuilla havaittiin kirja

Kirja saattaa hidastaa kirjamessuvieraiden liikkumista, mutta muutoin se on vaaraton.

Kirja nähtiin varhain torstai-iltapäivänä osaston 862 tuntumassa. Ainakin kahden koululaisryhmän tervehdyskäynti muumien luo viivästyi, koska he joutuivat väistämään teosta.

Myös kirjamessujen Jerry Cotton -lavalla esiintyneen Mikael Jungnerin arvioidaan menettäneen yleisöstään kaksi henkeä, koska messualueelle joutunut kirja kiinnosti heitä enemmän kuin Jungnerin Itä-Pasilan keikka.

Vakavan itsetutkiskelun paikka

Kirjamessujen kehityspäällikkö Petteri Ekselinen korostaa, että tapahtumaa pitäisi uudistaa itsetutkiskelun kautta. Viimeisimpien tietojen mukaan Suomessa on 124 ihmistä, jotka eivät aio saapua Helsingin messukeskukseen tänä viikonloppuna.

“Meillä on yhtä aikaa kirjamessut, musiikkimessut js ruoka- ja viinimessut. Se ei riitä, meidän pitäisi pystyä tarjoamaan jokaiselle jotakin.”

Kirjamessuille onkin avattu kokeiluluonteisesti koko perheen seksiosasto, josta saa seksilelujen ja aikuisviihdelehtien lisäksi kaikki Antti Nylenin perse-aiheiset esseet sähkökirjana.

“Lisäksi testaamme reseptiä, jolla Pohjois-Karjalan poliisi on onnistunut houkutteleman koko Joensuun torin täyteen miehiä: järjestämme kirjamessujen ensimmäisen hirven- ja karhunlihahuutokaupan”, kehityspäällikkö Ekselinen kertoo.

Älä kuuntele Uutissirkuksen suurta messulähetystä Yle areenasta, koska se ei enää ole siellä.

Radiolähetyksessämme nähtiin lokakuussa 2010 myös kuusitoista Sofi Oksasta ja neljä populistia sekä yritettiin löytää yksi ranskalainen nykyrunous.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.