Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Hajajätevesilain muutos räjäyttää mummomarkkinat

Ympäristöministeri Paula Lehtomäen ehdottamat muutokset kasvattavat isoäitien kysyntää tuhansilla prosenteilla. Jo Etelä-Suomen kiinteistöihin tarvitaan yli 50 000 isoäitiä.

Jos haja-asutusaluekiinteistönsä siirtää isoäidin nimiin, säästää helposti tuhansia euroja.

Isoäitien osto- ja vuokrausmarkkinat alkoivat käydä kuumina heti kun tieto ympäristöministeri Paula Lehtomäen lakimuutosehdotuksesta tuli julkisuuteen.

Ehdotuksen mukaan yli 68-vuotiaiden omistamat kiinteistöt vapautetaan jätevesien puhdistuksesta. Useat suomalaiset konsulttiyritykset ovat alkaneet jo tarjota mummoja kaikille talonomistajille.

“Kun oman kiinteistönsä siirtää isoäidin nimiin, ei sen jätevesille tarvitse enää koskaan tehdä mitään”, jätevesienpuhdistuskonsultti Ylermi Uponor kiteyttää.

Kuuntele Uutissirkuksen 23.9. radioitu suuri mokasiinilähetys Yle areenasta.

Ohjelmassa tarjolla haja-asutusalueiden jätevesien puhdistusvinkin lisäksi työpaikkamokailua, yksi sinfonia ja autottoman päivän tunnelmia leivättömän pöydän äärestä.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.