Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Audi-miehen yllättävä tunnustus: ”Olen keskimääräistä taitamattomampi autoilija”

Audi-mies paljasti ajatuksensa vaimolleen eteläsuomalaisella liikenneasemalla varhain tänä iltana. Kyseessä on tiettävästi kaikkien aikojen ensimmäinen kerta, kun Audin omistava mies on arvioinut autoilutaitonsa näin mitättömiksi.

kuorma-auto ojassa
Lukijankuvamme kuorma-autoilija valitsi itselleen tiealueelta paikan, jossa häiritsi mahdollisimman vähän vastakkaisesta suunnasta lähestyneen Audi-miehen turvallista etenemistä.

”Mies perusteli vaimolleen, miksi oli peruuttanut pysäköintialueella päin lyhtypylvästä, pariskunnan keskustelua naapuripöydästä seurannut Teppo Suunnanperä kertoo.

Mies oli maininnut myös, että hänen ei ehkä olisi ollut hyväksi kiihdyttää rampilta kahden auton välistä suoraan moottoritien vasemmalle kaistalle vain poistuakseen liikenneasemalle heti seuraavasta liittymästä.

”Aika kummallinen tapaus”, lähes 21 vuotta itse Audilla ajanut Suunnanperä sanoo.

”Keskimääräistä taitamattomampi autoilija en ole ainakaan Minä”, hän korostaa ja sitaattinsa tarkistettuaan määrää Uutissirkuksen toimittajan kirjoittamaan minä-sanan isolla kirjaimella, koska ”niin sen kuuluu olla”.

Myös Pojista Audi-miehiä ry:n puheenjohtaja Yrjö Vaunu on pöyristynyt.

”Vaikkei nyt itseään ajattelisikaan, niin vähän voisi miettiä, mitä kaikkein herkimmässä iässä oleva nouseva sukupolvi tämmöisestä paljastuksesta ajattelee”, 180 kilometrin tuntinopeudella liikkuneesta autostaan puhelimitse toimitukseen yhteyttä ottanut Vaunu sanoo.

Uutissirkus seuraa tapauksen kehittymistä hetki hetkeltä, mikäli pysyy Corollallaan perässä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.