Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Onko alapohjahome sinun tai läheisesi ongelma?

Ei hätää. Homekohuitiöt ovat levinneet niin nopeasti, että ne vaivaavat nyt sekä syrjäseutujen että pääkaupungin asukkaita.
Noin kolmessa neljäsosassa Mannerheimintien laidalla vastikään tutkituista ryömintätiloista oli havaittavissa homeen hajua.

Eduskunnassa ei vielä kuluvan minuutin pääjuttuamme verkkoon hutaistaessa oltu varmoja, tuliko siellä havaittu haju talon alapohjasta vaiko kansanedustajista.

Tämä käy ilmi vapaan tutkijan ja freelance-rakennustarkastajan Alpo Mögelsmakin tekemästä keskustakierroksesta.

“Musiikkihometalo, Sanomahometalo ja Oopperahometalo”, Mögelsmak luettelee Helsingin keskustan tulevaisuuden peruskorjauskohteita.

“Neljännessä eli eduskuntahometalossa emme olleet varmoja, tuliko haju sen ryömintätiloista vaiko vastikään kesäkokouksistaan palanneista kansanedustajista, jotka jo näin lomiensa viimeisinä viikkoina kovasti näyttävät vierailevan työpaikallaan.”

Eduskunnan ryömintätilojen alapohja-analyysit ovat edelleen kesken. VTT:n vastikään salaaman tutkimuksen mukaan Suomessa rakennetaan maailman parhaat hometalot.
Myös yhdysvaltalainen viikkolehti Newsweek on tarkistuslaskennan jälkeen samaa mieltä.

“Siitä huolimatta ryömintätilojen pitäisi pysyä jokaisen yksityisalueena”, arvioi Uutissirkuksen tavoittama asuntomessuopas Ilmatar Älvsby.

Kuuntele Uutissirkuksen suuri puhtaus- ja alapohjalähetys Yle areenasta.

Bonusetuna raportti synnytyksestä, reportaasi perussuomalaisen pesältä ja haastattelu kansallisteatterin ytimestä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.