Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Hallitustunnustuksista luvassa rumat – näin prosessi jatkuu lähiviikkoina

Vaaleissa eniten kansanedustajia saaneen puolueen puheenjohtaja (kok) on lähettänyt muiden puolueiden puheenjohtajille nivaskan, joka sisältää sivutolkulla kohupaljastuksia, valheita ja puhdasta törkyä.

siniristilippu liehuu sinistä taivasta vasten
Tekstin seassa on myös muutama puolueille osoitettu kysymys ja väritystehtävä.

Näin on tarkoitus kartoittaa, mitkä puolueet ovat sitoutuneita hyväksymään hallituksen muodostamisessa ensiarvoisen tärkeät suhmuroinnit ja vaihtoehtoiset totuudet.

Saatujen vastausten ja ryhmien kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen neuvottelujen vetäjä kutsuu koolle kaikki eduskuntaryhmät ilmoittaakseen, mitkä puolueet siirtyvät hallitusneuvotteluihin. Tämän jälkeen valitaan hallitusneuvottelijat.

Neuvottelut toteutetaan klassista pullonpyöritysmetodia hyödyntäen.

Kunkin eduskuntaryhmän neuvottelija saa vuorollaan valita, antaako vastauksena johonkin kiusalliseen kysymykseen tulevan hallitusohjelman mukaisen mukautetun totuuden vai suorittaako jo lähestyvää hallituskautta tukevan tehtävän, kuten valmistelee julkisuudesta piilossa jonkin kriittisen infrastruktuurin piiriin kuuluvan laitoksen tai palvelun myymistä ulkomaalaiselle sijoitusyhtiölle.

Lopulta toukokuun ensimmäiseen tai johonkin muuhun päivämäärään mennessä, kun neuvotteluosapuolten edustajat ovat riittävästi kärsineet unettomuudesta ja yksinkertainen enemmistö heistä on alkoholisoitunut, voidaan maalle juhlavasti nimittää uusi hallitus yhteistoiminnassa eduskunnan puhemiehen, tasavallan presidentin ja eduskunnan kanssa.

Tämän jälkeen kotimaisen lehdistön päätehtävänä on unohtaa puoluepolitiikka ja keskittyä uutisoimaan jopa entistäkin suuremmalla tarmolla koripalloilija Lauri Markkasen varusmiespalveluksesta.

Teksti: Armas J. Olavi, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.