Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Mies keskeytti lihansyönnin – seuraukset olivat heiluttaa maapallon hiilitasetta

Eteläpohjalainen mies ehti olla ilman liharuokaa lähes 18 minuutin ajan ennen kuin maamme keskeiset somevaikuttajat ja yksi hallitukseen kuuluva oppositiopuolue ehtivät puuttua tilanteeseen.

lautasella perunoita, vihanneksia, nakkeja, joiden päässä ketsuppia
Arkistokuvamme ateria ei liity tapaukseen, koska siinä näkyy liian vähän lihaa.

Tapaus sattui äskettäin Kauhavalle johtavan valtatien varressa ja aiheutti välittömän hengenvaaran kaikille suomalaisille.

Lihanpuute johti laajaan kommunismin leviämiseen yhteiskunnan eri kerroksissa. Myös nurmen kyky sitoa hiilidioksidia oli katkolla.

Uutissirkuksen ruokalista- ja vaalikarja-asiantuntija Uolevi Ahonen pitää nyt sattunutta lihansyömättömyystapausta hälyttävänä.

”Jos ei nautita ollenkaan lihaa, niin hukataan naudoille viljeltävän nurmirehun kyky sitoa hiilidioksia, nurmi kun sitoo juuriinsa hiiltä koko kasvuaikansa, eli 3-5 vuotta. Se on paljon enemmän kuin yksivuotiset viljat sitovat. Kyse on maapallon tulevaisuudesta!”

Liharuoan myönteisiä vaikutuksia voitaisiin Ahosen mukaan lisätä vain lisäämällä lihan kulutusta. Yksi mahdollisuus olisi sekoittaa vesijohtoveteen lihalientä.

”Ja kyllä vesijohtoverkossa pienemmät karjalanpaistipalatkin helposti kulkisivat.”

Seinäjoella sijaitseva Ruokavirasto on jo pitkään levittänyt ohjetta, jonka mukaan lihavalmisteita ja kypsennetttyä punaista lihaa tulisi syödä vain puoli kiloa viikossa. Raakapainona tämä tarkoittaa 700 – 750 grammaa.

Eteläpohjalaismiehen epäillään joutuneen keskeyttämään lihansyönnin, koska hänen ruokatuntinsa päättyi. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan mies sai kuitenkin loppupäivän ajan makkaravoileivän 30 minuutin välein ja sitten iltasella kotonaan taas useita lautasellisia lihaa.

Jutussa mainittu hallitukseen kuuluva oppopsitiopuolue haluaisi nimensä julkisuuteen.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.