Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Avoimen rasistinen puolue tähtää Suomen suurimmaksi puolueeksi

Vastikään perustettu Avoimen rasistinen puolue aikoo saada eduskuntavaaleissa yli 25 prosenttia äänistä. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun avoimesti rasistinen puolue pyrkii valtaan maassamme.

eduskuntatalo hailakassa iltavalossa
Avoimesti rasistinen puolue tähtää eduskuntaenemmistöön ja hallitukseen.

”Arvopohjassamme ei ole mitään salattavaa, hävettävää, hämärää”, tiivistää tuoreen puolueen tuore puheenjohtaja Timo Hitler.

Avoimen rasistinen puolue haluaa ehdokkaikseen mahdollisimman monia sellaisia henkilöitä, joilla olisi rikostuomio.

”Mielellään kiihottamisesta kansaryhmää vastaan, mutta kyllä myös seksuaalinen ahdistelu ja ihan tavallinen pahoinpitelykin ovat sulka hattuun”, Hitler jatkaa.

Politiikan tutkija:
Aivan uutta
puoluekentällämme

Tavoittamamme politiikan tutkijan mukaan Suomessa ei ole tähän mennessä ollut rasistisia puolueita. Yhdenkään suomalaisen puolueen puolueohjelmassa ei mainita avointa rasismia, joten sitä ei puoluekentällä tai Suomessa ylipäätään ole olemassa.

Avoimen rasistisen puolueen puolueohjelman mukaan kaikki ulkomaalaisen näköiset tulisi karkottaa Suomesta tai ainakin sulkea työleireille. Myös ulkomaalaiselta kuulostava sukunimi olisi karkotusperuste.

Mitenkäs teidän oma sukunimenne?

”Se on eri asia”, Timo Hitler sanoo. ”Se on 1930-luvulla saksannettu sukunimi. Isoisä saksansi. Alunperin hänen sukunimensä oli Virtanen.”

Runsaasti
kannatusta
maakunnissa

Avoimen rasistinen puolue on saanut laajaa kannatusta erityisesti pienissä maakuntakaupungeissa ja -taajamissa.

”Vihdoinkin puolue, joka on kansallismielinen ja isämmaallinen ja joka puolustaa Suomea ja suomalaisuutta”, korostaa luoteissatakuntalainen somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty, joka on harrastanut aktiivista katupartiointia kotikunnassaan vuodesta 2015 lähtien.

”Yhtään ampumatapausta tai puukotusta ei tuona aikana täällä päin ole tapahtunut”, Raitaniitty kehaisee.

”Paitsi kerran yksi Arska puukotti Mikaa ja viime juhannuksena Ville yritti ampua Juliuksen avattuaan sen kotioven ensin kirveellä, mutta tällaiset baari-iltojen jälkeiset sattumukset ovat aivan tavanomaisia näille oman kylän pojille.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.