Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Elinkeinomyönteinen kädenpuristus -palkinto Turku Centerin Toriparkille

Turku Centerin eli entisen Turun ydinkeskustan uusi pysäköintilaitos on palkittu vuoden elinkeinomyönteisenä kädenpuristuksena. Palkinnon myönsi Toriparkin puuhamiesten kestitysjaoston saunaklonkku Hessu Vaisteensalmela nyt kymmenettä kertaa.

Autot etenevät pimeällä kadulla, lyhdyt ja katuvalot loistavat
Sujuva autoilu on Turku Centerin merkittävä vetovoimatekijä.

Aiemmin palkinnon ovat saaneet muiden muassa Toriparkin työmaamonttu, liikkuvan poliisin lakkautus, pyörätielle aurattu lumikasa ja pysäköinninvalvojien työpäivän päättyminen kello 15.

Vuosittainen elinkeinomyönteinen kädenpuristus -kunnianosoitus myönnetään kunnalle, virkamiehelle, virkamiehen lounaskaverille tai projektille, joka on erityisen hyvin edistänyt Toriparkin puuhamiehet ry:n jäsenten liiketoimia ja omaisuuden kasvua.

”Nopea ja sujuva autoilu on merkittävä vetovoimatekijä Turku Centerille. Kaupungin vetovoima muodostuu autoilevista ihmisistä, autolla hoidettavista palveluista, pysäköintiruudun vieressä olevista yrityksistä ja työpaikoista, pysäköintialueilla ja -halleissa järjestettävistä tapahtumista, autoiluelämyksistä ja hyvästä saavutettavuudesta autolla”, toteaa palkinnon kaupungin puolesta vastaanottanut rakennuslautakunnan elinikäisjäsen Hessu Vaisteensalmela samalla kun skoolaa itsensä kanssa.

”En tunne yhtäkään golfkaveria, joka kulkisi mihinkään ilman autoa. 1960-luvun neppisturnauksista asti olemme unelmoineet kaupungista, jossa kuuluu vain prömm prömm tööt tööt, ja nyt uusittu Turku Center mahdollistaa tämän.”

Myönnetty palkinto on Torinlaidan Kolossit -kiinteistösijoitusyhtiön pääosakas Hessu Vaisteensalmelan dieselmersun pakokaasulla täytetty ilmapallo, muovikassillinen Aninkaistenkadulta kerättyä katupölyä sekä moottoriääniä, tööttäilyä ja nastarenkaiden rapinaa toistava auringonvalolla latautuva kaiutin.

Palkinto symboloi dynaamisen ja tulevaisuuteen tähyävän, teknologisen kehityksen kärjessä kulkevan ja elinkeinoelämältään vireän kaupungin tärkeimpiä tuntomerkkejä.

Teksti: Taru Tuotinen, Satiiriämpäri 2023 -kilpailija

Tamä juttu on mukana Satiiriämpäri 2023 -kirjoituskilpailussamme. Voittaja valitaan tammikuun puolivälissä Facebook-tykkäysten, -jakojen ja kommenttien määrän perusteella. Osallistu sinäkin! Palkintona ilmaisia ämpäreitä! Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme tai lue ainakin kaikki #Satiiriämpäri2023-kisan jutut ja esitelmöi niistä ystävillesikin.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.