Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mies ajoi polkupyörällä markettiin Vaasassa – liikenne ruuhkautui

Mies pyöräili lähes kolmen kilometrin matkan kotoaan Vöyrinkaupungista Vaasan Kivihakaan.

lähes autio parkkipaikan asfalttikenttä
Silminnäkijöiden mukaan mies teki Kivihaan marketalueella ruokaostoksia ja hankki elintarvikkeiden lisäksi myös ruuvinvääntimen ja lenkkitossut.

Työpaikaltaan kahden kilometrin päästä ruokakauppaan autoilleen Lars-Erik Hakalan kauppamatka vaikeutui tuntuvasti pyöräilijän takia.

”Ruuhkaa siitä tuli. Pyöräilijä ilmestyi yhtäkkiä liikenneympyrään ylittämään ajorataa ja jouduin nostamaan jalan kaasulta. Ainakin neljän auton täytyi pysähtyä.”

Hakalan mukaan ostoksia on Vaasassa muutoinkin hankalaa tehdä.

”Keskusta näivettyy, kun siellä on niin vaikeaa autoilla. Pysäköintiäkin varten pitäisi ajaa johonkin luolaan.”

”Kivihaan suunnalle on sentään menneinä vuosina rakennettu kunnon parkkipaikat ja noin 17 liikenneympyrää ja kuusitoista kilometriä asfaltoituja katuja, kokoojaväyliä ja ohitusteitä, jotta ostoksille olisi mahdollisimman vaivatonta saapua.”

Viimeksi Hakala havaitsi pyöräilijöitä Vaasassa kesäkuussa.

”Yksi sellainen lennähti auton konepellille, kun olin kääntymässä eräässä keskustan risteyksessä oikealle.”

Marketalueella ostostarkoituksessa yllättäen liikkuneita yksittäisiä pyöräilijöitä on nähty myös ainakin Kouvolan Tervaskankaalla ja Porvoon Kuninkaanportin lähistöllä, joskin jälkimmäisessä havaittu polkupyöräilijä saattoi olla myös pelastusasemalle työvuoroonsa matkannut pelastaja.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.