Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Teini käytti puhelintaan soittamiseen

Espoolaisperheen 16-vuotias tytär loukkaantui vakavasti, kun hänen isänsä jäi kaatuvan puun alle ja vaati häntä soittamaan hätäkeskukseen.

puhelin tytön kädessä, ottaa selfietä itsestään syksyisen puun edustalla
Kuva: Marco Werch Professional Photographer / Flickr. Kuvaa rajattu. Lisenssi: CC BY 2.0

Tapaus sattui Kangasniemellä viime lauantaina, kun Emma Tammiselkä oli vanhempiensa kanssa perheen mökillä.

”Isä katkaisi moottorisahalla mäntyä rantasaunan vierestä, kun se yhtäkkiä jäikin puristuksiin sen puun alle”, Emma kertoo.

Koska perheen äiti oli lähtenyt poimimaan puolukoita, isä huusi tytärtä avukseen.

Kun sisällä sohvalla maannut Emma oli 20 minuuttia myöhemmin sattumalta irrottanut toisen kuulokkeen korvastaan, havainnut isänsä huudon ja tullut ulos katsomaan, isä pyysi tätä ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen.

”Mä olin ensin että en ota, kun mulla on vaan 12 prosenttia akkua jäljellä ja monta ruskaselfietäkin vielä jakamatta, mutta isä alko karjua niin lujaa että mun oli pakko tehdä jotain.”

”Mä olin, että älä nyt ragee, mutta se vaan räyhäs, että naputtele nyt heti 112.”

Tytär järkyttyi rajusti huomattuaan, että isän neuvoma numero ei ollutkaan Whatsapp-käyttäjä.

”Isä kiroili ja käski avata puhelinsovelluksen, laittaa numeron ja painaa luurin kuvaa, ja mä tein niin mutta sitten siihen puhelimeen olis pitänyt puhua enkä mä halunnut.”

Emma pahoitti mielensä, kun hänen isänsä jatkoi raivoamistaan ja vaati ojentamaan puhelimen itselleen.

”Kun mä en suostunut, niin se jotenkin mystisesti kurotteli sieltä puun alta ja nappas luurin mun kädestä, mun oman puhelimen!”

Pelastuslaitos irrotti myöhemmin perheenisän puristuksista. Hän sai rytäkässä lieviä pintavammoja. Tytär sai heti viikonloppuna jatkohoitoa TikTok- ja Instagram-kommenteissa, useassa Whatsapp-ryhmässä ja SnapChatissa.

Lue Uutissirkuksesta myös:
26.11.2019: Millenniaali sammutti puhelimestaan virran – Shokkivideo leviää netissä
12.4.2016: Puhelin irtosi teinin kädestä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.