Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Tuotantoeläin tarjosi ministerille vaahtokarkkia

Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen (kesk) oli eväsretkellä turkishuutokaupassa, kun sinikettu istuutui hänen viereensä ja tarjosi vaahtokarkkia grillattavaksi.

Vaahtokarkkia!
Kuva: Pixel2013/Pixabay

Kurvinen otti, paahtoi, söi pois ja korosti suomalaisen turkistuotannon valoisia tulevaisuudennäkymiä, kertoi sinikettu Twitterissä.

Kurvinen on vastannut siniketun päivitykseen Instagramissa.

”Kiitos vaahtokarkista. Turkistuotanto on hienoa. Kauppa käy kuumana ja raha liikkuu Suomeen.”

Kurvisella on 124 turkishuutokauppayhtiö SagaFursin osaketta. Nykykurssilla niiden arvo on hieman yli 1 300 euroa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten tuotantoeläin oli onnistunut pääsemään elävänä vantaalaiseen turkishuutokauppahalliin asti.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan turkistuotanto on osa biotaloutta. Eläinten hyvinvointi on suomalaisen turkistuotannon kivijalka.

Turkistuotanto on yksi Suomen tärkeimpiä elinkeinoja ja jotakuinkin ainoa tapa päästä eroon Itämeren fosforikuormasta ja teurasjätteistä ja tarjoaapa alan etujärjestö Fifur myös työpaikan muutamalle entiselle poliitikolle.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.