Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Seurasaari aikoo museoida Sanna Marinia käsittelevät twiitit

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan helsinkiläinen ulkoilmamuseo suunnittelee myös twiittien kirjoittajien sijoittamista omalle osastolleen, josta avautuisi näköala pääministerin virka-asunnolle.

kyltti hirsiseinän vieressä Seruasaaren Antin talossa, kyltissä teksti "Setämiehen puoli"
Seurasaari on valmis vastaanottamaan twittaajat.

Seurasaaren Antin talossa on jo nyt Setämiehen puoli, johon twiittaajat voisivat asettua.

”Ei tarvitsisi kuin purkaa Karunan kirkko ja kaataa vähän metsää, niin näköala Kesärantaan olisi esteetön”, arvioi paikalla kiikarit kaulassaan vieraillut Uutissirkuksen demokratia- ja pääministerin erottamisasiantuntija Uolevi Ahonen.

Ahosen mukaan Setämiehen puoli on kuitenkin nykyisellään sen verran ahdas, etteivät kaikki Marinista twiittaajat mahtuisi sinne yhtä aikaa.

”Alkuvaiheessa riittäisi varmaan, että vain Marinista yli 40 twiittiä vuorokaudessa kirjoittavat henkilöt päivystäisivät Setämiehen puolella vuorotellen.”

Sanna Marin on puhuttanut Uutissirkuksenkin toimituksessa siitä lähtien kun hän aloitti pääministerinä, joten siksi tämä on uutinen.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.