Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Mies ei syyllistynyt rikokseen

Helsinkiläismies ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen. Asia käy selvästi ilmi Twitterissä. Laaja somekeskustelu miehestä sai alkunsa lehtijutusta, jossa hänen ei väitetty syyllistyneen rikokseen.

mustamaija kadun varressa
Arkistokuvamme poliisiauto ei liity tapaukseen, koska mies ei ole tehnyt rikosta.

”Ei voi olla niin, että mies olisi syyllistynyt rikokseen, kun poliisikaan ei näe hänen toimissaan syytä esitutkintaan”, korostaa myös somevaikuttaja Ilkka Raitaniitty, joka on reilussa vuorokaudessa ennättänyt eri alustoilla jo osallistua runsaaseen kolmeensataan miestä koskevaan keskusteluketjuun.

Raitaniityn mukaan kaikki miestä arvostelevat ovat väärässä tai ainakin valehtelevat.

Lehtitietojen mukaan miehen toiminnasta kerrotut lehtitiedot ovat järkyttäneet miehen työpaikalla ja asia aiotaan tutkia siellä huolellisesti ja mies on jo ottanut opikseen, joten sitten vain kohti seuraavia vaaleja.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.