Press "Enter" to skip to content

Osta osta osta!

Cheatingu-postimyynnin pysäyttävä sesonkitarjous: Makusi mukainen lätty kevään juhliin!

Nauti Markun Lätty ja havaitse kuinka innovatiiviset muotoiluratkaisut yhdistyvät hienostuneesti viimeisteltyyn kokonaisuuteen! Mallisto sekä hybridinä että täysjauhoisena!

lettupannu grillin päällä
.

1,0 litran T-GDi-Lättytaikina
Kolmijauhoinen 1,0 litran T-GDi-lättytaikina nostaa Lätyn urheilullisen olemuksen uudelle tasolle. Turbopaistinpannun 120 celsiusasteen ja halkaisijaltaan 48 cm:n pannun kevytmetallitekniikan avulla Lätty kypsyy pippurisesti. Taikinan jatkeena on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivispilä.

Aistikkaan urheilullinen eleganssi
Markun Lätty on SUV-valikoiman teräväpiirteinen tulokas. Sen voimakkaasti muotoillut reunat erottuvat ja nuolenmuotoiset paistojuovat näkyvät. Se on myös Markun Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä, joka yhdistää paistajan tunteisiin perustuvia arvoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

Absoluuttisen maukas sisusta
Lätyssä on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin kypsytetty sisusta. Luonnon innoittama Lätyn muotoilu yhdistyy lautaselle saumattomasti. Veistoksellinen muotokieli toistuu koko paistopinnalla, ja LED ZEPPELININ musiikki luo Lättyyn hienostuneen tunnelman.

Mallisto
Ohukainen. Erityisesti sinkuille suunniteltu yksijauhoinen kaupunkilätty.
Lettu. Nelijauhoinen kokoperheen lemmkkilätty.
Räiskäle. Sporttiselle, nopealle syöjälle.

Saatavana myös leasing-sopimuksella. Voit katsella Lättyä nälissäsi hintaan 326,12 euroa/kk. Oletko muistisairas eläkeläinen? Ei hätää – puhelinmyyjämme toimittavat sinulle Lätyt kestotilauksena vaikka osaisitkin sanoa heille ei.

Ilmoitustekstin loi maakuntacopywriter Markku

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.