Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Venäläismiehen erektiovaivojen itsehoitomenetelmä yhä täysin tehoton

Mies on lähettänyt naapurimaahansa lähes 200 000 sotilasta ja onnistunut tappamaan useita tuhansia ihmisiä, mutta Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan hänen erektiovaivansa eivät ole helpottaneet.

T34-panssarivaunu
Kuvaoriginaali: 777pit/Pixabay

”Minkäänlaista edistystä ei ole tapahtunut”, vahvistaa tilannetta paikan päällä seuraava Uutissirkuksen mittanauha- ja millimetriasiantuntija Uolevi Ahonen.

”Katkarapu on se, joka lähempää tarkasteltuna koon puolesta tulee mieleen.”

Venäläismiehen erektiovaivat oireilivat jo vuonna 2014, jolloin hän yritti hoitaa niitä valtaamaalla Krimin niemimaan sekä Luhanskin ja Donetskin seudut.

Tuoreimpiin potenssiongelmiinsa mies on kokeillut itsehoitoa kolmen viikon ajan.

Aiemmin toinenkin venäläismies hoiti tuloksetta erektiovaivojaan. 1920-luvulta vuoteen 1953 jatkuneet hoidot vaativat laskutavasta riippuen miljoonasta viiteen tai jopa yli kymmeneen miljoonaan kuolonuhria. Potilas kuitenkin menehtyi hoidon ollessa vielä kesken.

Myös yksi saksalaismies kokeili samantyyppisiä hoitoja 1930- ja 40-luvuilla, mutta ne eivät tehonneet vielä viidenkään miljoonan kuolleen jälkeen. Myös tämä potilas menehtyi hoidon vielä jatkuessa.

Muutamat viriilit länsimaiset valtiomiehet sekä Gerhard Schröder ovat keskustelleet venäläismiehen kanssa menneinä viikkoina, mutta hän on edelleen halunnut jatkaa vaivojensa lääkitsemistä entiseen tapaan.

Uolevi Ahosen mukaan venäläismies lienee tyytyväinen vasta sitten, kun hänen erektionsa on vähintään samankokoinen kuin Venäjän imperiumi ennen vuotta 1917.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.